ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
Ποιος δεν είναι λάτρης της ωραίας καπνιστής γεύσης που αποκτά το φαγητό όταν τυλίγεται στις φλόγες ;
Δεν είναι όμως πάντα εύκολο αυτό και για αυτό υπάρχει εναλλακτική λύση στη κουζίνα σας. Το αρωματικό καπνιστό ελαιόλαδο της Asopia.
H διαφορά είναι στη γεύση και το άρωμα που δίνει υπεραξία και στο πιο απλό πιάτο. Ένα πιάτο καθημερινό όπως μια σούπα ή μια σαλάτα, απογειώνεται δεχόμενο την τάση της γεύσης του καπνιστού ελαιολάδου.
Κατάλληλο και για vegan μιας και μπορεί να χρησιμοποιηθεί στις χορτοφαγικές γαστρονομικές προτιμήσεις.
Η Asopia σας δίνει μερικές προτάσεις για να χρησιμοποιήσετε το καπνιστό ελαιόλαδο.
- Ψητά κρέατα: βάλτε σε οποιοδήποτε πιάτο με ψητό κρέας όπως πουλερικά, μπριζόλα ή και ψητά μπιφτέκια.

- Πατατοσαλάτα: φτιάξτε μια πατατοσαλάτα παραδοσιακή και ραντίστε με λίγες σταγόνες καπνιστού ελαιόλαδου. Το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει.

- Σε ψητά ψάρια: ψήστε ψάρια είτε στο φούρνο είτε στην γκριλιέρα και ρίξτε καπνιστό ελαιόλαδο και θα νομίζετε ότι το φτιάξατε στα κάρβουνα.

- Σούπες: είτε απλές σούπες είτε βελουτέ με καπνιστό μπέικον και λίγες σταγόνες ωμού καπνιστού ελαιόλαδου στο σερβίρισμα.

- Μπέικον: τσιγαρίστε το μπέικον που θα βάλετε στις κρέπες ή στο σουφλέ και θα εκπλαγείτε με τη διαφορά στη γεύση.

- Μελιτζανοσαλάτα: μια διαφορετική μελιτζανοσαλάτα με υλικά «ψημένα» στα κάρβουνα.

- Θαλασσινά: σε κάθε είδους πιάτου με θαλασσινά μπορείτε να προσθέσετε λίγες σταγόνες καπνιστού ελαιόλαδου.

- Ψητά λαχανικά: ραντίστε τα ψητά λαχανικά σας και θα ικανοποιήσετε κάθε απαιτητικό ουρανίσκο.

- Σαλάτες: λίγες σταγόνες στη σαλάτα θα σας εκπλήξουν ευχάριστα.

- Vinaigrette: σε όποια σως σαλάτας και να προσθέσετε καπνιστό ελαιόλαδο θα δώσετε ένα διαφορετικό τόνο στις σαλάτες σας.
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ!